Kultúra

Látvány az ibolyán túl – amikor a rózsaszín narancsba hajlik + FOTÓK

Látvány az ibolyán túl – amikor a rózsaszín narancsba hajlik + FOTÓK

2014. január 26., vasárnap
Látvány az ibolyán túl – amikor a rózsaszín narancsba hajlik + FOTÓK
uv_fotozas-18

Igazán látványos és exkluzív fotókkal rukkolt elő 2014 első hetében Sipos Kata. A fiatal szegedi fotográfus évek óta munkálkodik a fényképezés területén, legújabb ötlete mentén pedig az UV-fény adta speciális lehetőségeket igyekszik tökélyre fejleszteni.

„Az interneten találkoztam egy bulifotóval, amin elég érdekes hatást keltett a különleges megvilágítás. Annyira felcsigázott a dolog, hogy némi ötletelés után rögtön felhívtam egy kedves sminkmester ismerősömet,

Gila Olgát

, akiben megtaláltam az ideális partnert egy ilyen jellegű vállalkozáshoz. Ő elmondta, egy speciális sminkkel készült testfestéssel tényleg érdemes lehet kipróbálni ezt a technikát” – árulta el a SZEGEDma.hu-nak a csongrádi születésű hölgy, aki Miskolcon tanulta a fotós szakma alapjait, majd a Szegedi Tudományegyetemen folytatva tanulmányait 2008-ban költözött a Tisza-parti városba, és azóta is itt él. Hozzátette, az első igazi nehézségeket a fénycsövek beszerzése jelentette, miután azonban minden akadály elhárult, azonnal nekiláttak megvalósítani elképzeléseiket, amihez a Lightfactory fotóstúdió biztosította a megfelelő helyszínt.

Sipos Kata

elmondta, mindannyian meglepődtek, amikor a normál fényviszonyok mellett rózsaszínben pompázó testfestés a lámpák cseréje után narancsba váltott át a modell,

Illés Izabella

testén. „Egészen érdekes színvilágot kapott UV-fény mellett az elkészült smink, a hatást pedig csak fokozta, amikor konfettivel próbáltunk meg hóesésszerű környezetet teremteni a képeknek. Bőven akadnak még kiaknázatlan lehetőségek a megkezdett úton, ezért az elkövetkező hónapok folyamán további sorozatokat szeretnénk elkészíteni” – vázolta fel jövőbeni elképzeléseit a fotográfus.

Az elkészült fotósorozatról további képek találhatók ITT.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.