Kultúra

Szegeden is fellép a Péterfy Bori & Love Band!

Szegeden is fellép a Péterfy Bori & Love Band!

2013. március 13., szerda
Szegeden is fellép a Péterfy Bori & Love Band!

Tízállomásos turnéra indul csütörtökön a hazai alternatív színtér meghatározó formációja, a Péterfy Bori & Love Band, amely most ünnepli hatodik születésnapját. A zenekar hamarosan Szegeden is fellép!

A koncertsorozaton a Fehér éjszakák című, tavaly megjelent lemez számai mellett korábbi Bori-dalok is megszólalnak - közölték a szervezők szerdán az MTI-vel. A tavaszi turné első állomása március 14-én Paks, április 27-ig a zenekar érinti Debrecent, Vácot, Kapuvárt, Dunaújvárost, Miskolcot, Szegedet, Pécset és Sepsiszentgyörgyöt. A koncertkörút közepén, április 12-én a budapesti Akváriumban ünnepli a csapat hatodik születésnapját. A Péterfy Bori & Love Band 2007-ben alakult, alapvetően a megszűnt Amorf Ördögök tagjaiból. Az együttesben

Péterfy Bori

énekel,

Tövisházi Ambrus

a billentyűs és vokálozik,

Pápai István

ütőhangszereken játszik,

Drapos Gergely

basszusgitáron,

Mészáros Ádám

gitáron,

Laskai Viktor

pedig dobol. A debütáló, 1-es album 2007-ben jelent meg - rajta a nagy slágerrel, a Hajolj bele a hajamba című számmal -, ezt követte két évvel később a 2-es számmal futó lemez, majd tavaly a Fehér éjszakák.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.