Kultúra

Olasz-amerikai csapat veszi be a szegedi várat

Olasz-amerikai csapat veszi be a szegedi várat

2013. március 22., péntek
Olasz-amerikai csapat veszi be a szegedi várat

Olasz pszichedelikus rockzenekar veszi be a szegedi Vármúzeumot március 25-én, hétfőn este. A Larsen nevű együttes amerikai segítséggel érkezik: a csapat egyedi hangzásvilágához Little Annie énekesnő csatlakozik este 8 órától.

A Larsen egy 16 éve működő torinói együttes, akik többek között koncerteztek már az indie pop-körökben jól ismert Xiu-Xiu zenekarral is. A csapat kilencedik nagylemezének melankolikus hangvételű anyagát mutatja be élőben a Vármúzeumban hétfőn 20 órakor. A zenekar kiegészül majd az amerikai származású Little Annie énekesnővel, aki nem csak zenei teljesítményéről ismert: ő egyben autodidakta festő és költő, igazi kabarékirálynő- egy élő legenda, aki dolgozott már együtt Paul Oakenfolddal és Frank Zappával is. A Móra Ferenc Múzeum továbbra is igyekszik a „másik” arcát megmutatni: az újabb könnyűzenei koncertekkel a fiatal korosztályt szeretnék megszólítani, a múzeumhoz és a kultúrához egyaránt közelebb hozni. Az est vendégeként a szegedi Médeia Fiai lép majd fel a vár színpadán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.