Kultúra

Villámkedvezmény az István, a király pénteki közönségtalálkozóján

Villámkedvezmény az István, a király pénteki közönségtalálkozóján

2012. november 29., csütörtök
Villámkedvezmény az István, a király pénteki közönségtalálkozóján

Az István, a király szerzői és a 2013-as Dóm téri produkció rendezője lesznek a REÖK vendégei pénteken. A produkció eddig a legnépszerűbb a programban: fél ház már megtelt vele a Dóm téren. Az érdeklődők kivételes kedvezménnyel vásárolhatják meg a REÖK-program alkalmából belépőiket jövő nyárra.

A 2013-as Szegedi Szabadtéri Játékok kiemelt produkciója az augusztusban színre kerülő István, a király. A rockopera-legenda, melyet minden évben szinte követelnek a nézők a Dóm tér színpadára, jövőre ünnepli 30 éves születésnapját. Eddig úgy tűnik, ez a legnépszerűbb előadás a jövő évi műsorban. Egy hét alatt elkapkodtak annyi belépőt rá, hogy azzal a négyezres nézőtér félig már megtelt. A nyári előadás rendezője már tudható:

Alföldi Róbert

elképzelésében láthatják a nézők az Istvánt.

Szörényi Levente

elmondása szerint izgatottan várja a premiert, és már csak azért sincs ellenére a tervezett kortárs koncepció, mivel a királydombi produkció is ilyen szellemben született. Arról, hogy milyen irányvonalak mentén és kikkel állítja színpadra a rockoperát a rendező, még nem sokat lehet tudni. Az érdeklődők mindenesetre erről is elcsíphetnek egy-egy kulisszatitkot holnap (november 30-án) 18 órakor, hiszen a két szerző, Szörényi Levente és

Bródy János

, illetve a rendező, Alföldi Róbert háttérbeszélgetésen vesznek részt a REÖK-ben. Szintén holnap, 17 órától, a program alkalmából kivételes lehetőséggel várja a jegyvásárlókat a Fesztivál Jegyiroda. A közönségtalálkozó végéig 20% kedvezménnyel vásárolhatják meg az érdeklődők a 2013-as, Dóm téri István, a király produkcióra szóló belépőiket. Aki őriz otthon a megelőző István-előadásokról ereklyéket, vigye magával nyugodtan, hiszen az alkotókkal akár dedikáltathatja is őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.