Kultúra

SKAtch és a Sheket egy estén a JATE Klubban + VIDEÓ

SKAtch és a Sheket egy estén a JATE Klubban + VIDEÓ

2012. november 15., csütörtök
SKAtch és a Sheket egy estén a JATE Klubban + VIDEÓ

November 30-án 20 órai kapunyitással először, de nem utoljára a szegedi JATE klubban lép fel Szegedet két legjobban átmozgató zenekara: a SKAtch és a Sheket!

A 2007-ben alakult Sheket már 6 éve szórakoztatja a szegedi muzsika és tánc szerelmeseit. A két zenekar közös produkciója mellett új lemezükön dolgoznak. Nagy örömükre szolgál, hogy a SkaBetyár brigáddal muzsikálhatnak, ezzel új inspirációkat szerezhetnek, más közönséget is szórakoztathatnak A 2008-ban alakult SKAtch zenekar a Betyár-ska műfaj elkötelezett híve. A nyolc alföldi muzsikus zenéjében a pörgős ska mellett helyet kap egy kis balkáni íz, és a magyar virtus is. A rézfúvósok hadát tangóharmonikás egészíti ki, és önfeledt énektémáikkal örvendeztetik meg a közönséget. Tehát: November 30-án, Szegeden a JATE-klubban: SKAtch, Sheket! Meglepetés-számok, közös örömzenélés! http://www.youtube.com/watch?v=8KFw6OVNgLI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.