Kultúra

Janza Kata: Szeged számomra egy csoda + VIDEÓ

Janza Kata: Szeged számomra egy csoda + VIDEÓ

2012. július 6., péntek
Janza Kata: Szeged számomra egy csoda + VIDEÓ

Hátborzongató musical-thrillerrel nyit a Szegedi Szabadtéri Játékok: Frank Wildhorn lebilincselően izgalmas darabját, a Jekyll és Hyde-ot tűzik műsorra július 6-án. Janza Kata, a darab egyik szereplője mesél az előadásról és Szegedről.

"Szeged számomra egy nagy csoda - lassan tizenöt éve járok ide, maga a hely is boldogsággal tölt el" - mondta

Janza Kata

, akinek több kedves emléke is fűződik a Tisza-parti városhoz, többek között első női főszerepét is itt játszotta még 1996-ban. Mint mondta, a Jekyll és Hyde-ban már több, mint tíz éve nem szerepelt, így izgalmas volt újra találkozni a darabbal. "Kentaur csodálatos, nagyszabású díszletei nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy itt, a Dóm téren is megállja a helyét a színdarab" - emelte ki a színésznő, hozzátéve: Kentaur neve önmagában is garanciát jelent arra, hogy látványosa előadásban lesz részünk, bár a látvány elsősorban segíti, kiegészíti a történetet, nem kíván főszereplővé előlépni.

A Janza Katával készített interjút az alábbi videón tekintheti meg!

Riporter :

Vörös B. Zoltán

Operatőr vágó:

Gárdonyi Dániel

http://www.youtube.com/watch?v=h_960S9p6ec

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.