Kultúra

Ganxsta Zolee-ék már Szeged felé lövik nyilaikat

Ganxsta Zolee-ék már Szeged felé lövik nyilaikat

2012. július 17., kedd
Ganxsta Zolee-ék már Szeged felé lövik nyilaikat

Családi darab várja hétvégén az újszegedi színpad nézőit: a Winnetou kicsiknek és nagyoknak is remek szórakozást ígér. A klasszikus indiántörténet alapján színre vitt előadás címszerepében Ganxsta Zolee-t láthatja a közönség.

A Popeye, a kecskeméti Katona József Színház első ligetbeli vendégjátéka tavaly fergeteges sikert aratott az Újszegedi PORT.hu Színpad nézői körében. A felnőttek jót mulattak a „kikacsintós” poénokon, a gyerekek pedig az első perctől az utolsóig végigizgulták a spenótzabáló tengerész kalandjait. Most újabb, minden korosztály körében nagy sikernek örvendő darabot hoznak a kecskemétiek Szegedre.

Réczei Tamás

rendező, a kecskeméti teátrum művészeti vezetője az ismert Karl May-sztori alapján készítette el saját Winnetou-verzióját, amely izgalmas nyelvi lelemények által beszél egy őszinte barátság kezdetéről, kultúrák találkozásáról és esetenként egymás meg nem értéséről. Igazi családi szórakozásnak ígérkezik tehát a zenés darab, mely július 20-án és 21-én kerül színre. Ganxsta Zolee alakítja a címszerepet, akit tavaly már láthattak parádésan színészkedni az újszegedi Popeye nézői. "Az indián és cowboy-történetek minden kisfiú világába beleférnek és mindenkit nagyon izgatnak" – vélekedik Ganxsta. "Jómagam is elolvastam minden könyvet és láttam a filmeket is, így nem volt nehéz beleélni magam a darab történetébe."

Galambos Attila

dalszövegeihez a Szegeden is nagy népszerűségnek örvendő

Szemenyei János

írt zenét. A további főbb szerepeket

Trokán Nóra, Decsi Edit, Orth Péter

és

Keresztény Tamás

alakítja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.