Kultúra

Csoportosan érdemes utazni a szabadtérire

Csoportosan érdemes utazni a szabadtérire

2012. június 14., csütörtök
Csoportosan érdemes utazni a szabadtérire

A Szegedi Szabadtéri Játékok előadásaira már az úgynevezett telekocsi rendszert is igénybe vehetik a nézők: az ország különböző pontjain összefoghatnak, hogy környezet- és pénztárca kímélő módon jussanak el a Dóm térre.

Autóval jössz a Szegedi Szabadtéri Játékokra? Még egy opera beleférhet a büdzsébe, ha megosztod szabad helyeidet, és elviszel másokat is! Keresd meg a többi SzeSza-rajongót! Ha nincs autód, akkor keresd meg a megfelelő autóst magadnak! A telekocsi-mozgalomnak nincs vesztese: ha autós vagy, csökken a benzinköltség és jutalmad az a jó érzés is, hogy segítettél másokon és a környezeten! Ha nincs autód, akkor is kényelmesen utazhatsz, ha az Oszkáron, a magyar telekocsi-rendszerben regisztrálsz. Akár van, akár nincs, vegyél részt a mozgalomban, hiszen lehet, hogy már az úton megismered azokat, akikkel összefutsz az előadás szünetében a büfénél. Még jól jöhet az ismeretség! Részletek

az alábbi linkre kattintva

olvashatóak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.