Kultúra

Németh Juci a SZIN ReRobot-versenyén

Németh Juci a SZIN ReRobot-versenyén

2012. május 4., péntek
Németh Juci a SZIN ReRobot-versenyén

Németh Juci, a Nemjuci énekesnője lesz a hagyományos nyárzáró fesztivál, a Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) ReRobot-versenyének háziasszonya – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

A fenntarthatóság és a környezetvédelem iránt elkötelezett fesztivál rendezői azt várják a vállalkozó szellemű vendégektől, hogy kidobandó kacatokból, újrahasznosított anyagokból robotokat építsenek. A legötletesebb ReRobotot készítő csapatok két-két tagja fesztiválbérletet kap, hogy személyesen mutathassa be művét az augusztus 22-én induló SZIN helyszínén, az Újszegedi Partfürdőn. Mint írták,

Németh Juci

a készítés folyamatát is figyelemmel kíséri majd, a helyszínen pedig előtte bizonyíthatják a csapatok, hogy ők építették a legjobb és legügyesebb ReRobotot. A Nemjuci énekesnője zenésztársaival az elmúlt hónapokban saját kezűleg ragasztotta az újrahasznosított anyagokból készült CD-borítókat új, második albumukhoz. Nemcsak a CD-tokok készültek mások által kidobott papírból, az együttes turkálókból szerzi be és varázsolja újjá a fellépések során használt ruháit. Az idei SZIN hazai fellépői között a Nemjuci mellett ott lesz a Bin-Jip, a Pély Barna Trió, a Maszkura és a Tücsökraj, a Beat Dis, a Punnany Massif, a Zagar, a Neo felel, a Paddy and the Rats, a Blues Brothers, a Fabula Rasa, a Dystopia vagy a Soerii és Poolek is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.