Kultúra

Szegeden koncertezik a Belmondo zenekar

Szegeden koncertezik a Belmondo zenekar

2012. április 11., szerda
Szegeden koncertezik a Belmondo zenekar

Jó hangulatú, energikus, táncos bulira várja rajongóit a Belmondo április 14-én, szombaton a szegedi Rock Klub színpadán. A zenekar a Mikor című, új nagylemeze dalai mellett a legnagyobb slágereit is előadja a koncerten.

Hosszú hónapok munkája után november végén jelent meg a Belmondo zenekar legújabb - sorban negyedik – stúdióalbuma. A Mikor című lemez CD-n és az iTunes-on is elérhető. "Tizenhárom dal szerepel az új lemezen. Négy szerzeményt már ismerhetett a közönség, hiszen a Mikor, a Végre itt a várva várt, a Nőj már fel és a Süt rám a nap hónapokkal a lemezmegjelenés előtt is ment a rádiókban, sőt az utóbbit az MR Szimfonikusokkal is átdolgoztuk. A rajongók egy meglepetést is találnak a Mikor albumon, mert újra felvettük az Egyedül című régi dalomat, amit még a Nyers együttessel készítettünk" – mondta

Czutor Zoltán

, a Belmondo zenekar Artisjus-djas dalszerző-frontembere. A Mikor című lemezen kétféle zenei irányvonalat követ a Belmondo. A dalok egy része lírai, lassú szám, ilyen például a Mikor és az Angyalkák. A többi dal pedig a Nyers hangzásvilágára emlékeztető, de a Belmondo zenekarra jellemző harapós, karcos rockzene, amire igazán nagyokat lehet bulizni. A Belmondo frontembere, Czutor Zoltán április 14-én, szombaton zsűritag lesz az AmaTours – A siker útján című zenei tehetségkutató verseny döntőjében Szegeden. Az esemény után fel is lép a Belmondo zenekarral a legendás Rock Klubban, ahol tinédzserként és kezdő zenészként maga is bontogatta a szárnyait kerek húsz évvel ezelőtt.

Belmondo-koncert

Időpont:

2012. április 14. szombat 22:00

Helyszín:

Rock Klub 6720 Szeged, Stefánia 6.

Belépő:

1500 ft / diákigazolvánnyal 1000 ft

Jegyek a helyszínen kaphatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.