Kultúra

Virtuális Csontváry-kiállítás az interneten + FOTÓK, PANORÁMA

Virtuális Csontváry-kiállítás az interneten + FOTÓK, PANORÁMA

2012. január 10., kedd
Virtuális Csontváry-kiállítás az interneten + FOTÓK, PANORÁMA

A különc festő kivételes alkotásai tíz héten keresztül vendégeskedtek a szegedi Móra Ferenc Múzeumban és Szentesen. Akik mégsem láthatták a műveket, vagy épp vissza szeretnének emlékezni rá, most egy virtuális kiállítás segítségével ezt az interneten tehetik meg.

Az elmúlt héten, fokozott biztonsági intézkedések mellett szállították vissza Pécsre és Budapestre a Szegeden vendégeskedő és több mint 23 ezer látogatót vonzó képeket. A szegedi

Móra Ferenc Múzeum

és az

ITB Panoráma Fotó

közös projektjében, a Virtuális Csontváry-kiállítás segítségével most soha nem látott részletességgel tekinthetők meg a művész festményei, a panorámaképek által újra ott lehetnek a kiállítótermekben. A múzeum pedig 2012. január 24-től ismét várja látogatóit.

A virtuális Csontváry-kiállítást

az alábbi linkre kattintva

tekintheti meg! A villogó körökre kattintva lehet a következő panorámaképre lépni. Kattintson a festményekre a nagyobb mérethez. Kattintson a képek melletti kis táblákra és nézze meg a művész ecsetvonásait úgy, ahogy azt még sohasem láthatta, óriási méretben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.