Kultúra

Szabadkai könyvbemutató a magyar kultúra napján

Szabadkai könyvbemutató a magyar kultúra napján

2012. január 19., csütörtök
Szabadkai könyvbemutató a magyar kultúra napján

Szöllősy Vágó László Hagyományok büszke őre... című könyvének bemutatójával ünnepelte a magyar kultúra napját a szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központ - olvasható az újvidéki Magyar Szó internetes kiadásában.

A szerző elmondta, hogy a könyv megszületését "a múlt ihlette" és tulajdonképpen tisztelgés a 140 éves szabadkai Népkör előtt.

Szöllősy Vágó László

erről így vallott: "Zenész (is) lévén, számomra a legizgalmasabb időszak az volt, amikor 1942-ben az országos kórusversenyen kiemelkedően szerepelt a Népkör kórusa". A Hagyományok büszke őre... című kiadvány szerzője elismerő szavakkal szólt két társáról, akik a könyv megjelentetésében segítségére voltak:

Sutus Áron

amellett, hogy lektorált, a könyv egyik fejezetét is megírta,

Kanyó Ervin

pedig műszaki és grafikai szerkesztőként a kötet "felöltöztetője" volt. A kiadvány megjelentetését a Bethlen Gábor Alap támogatta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.