Kultúra

Már csak hétfőig vendégeskedik Csontváry Szegeden

Már csak hétfőig vendégeskedik Csontváry Szegeden

2011. december 8., csütörtök
Már csak hétfőig vendégeskedik Csontváry Szegeden

Hosszabbított nyitva tartással és óránkénti tárlatvezetéssel búcsúztatja a Csontváry-kiállítást a Móra Ferenc Múzeum. A Kultúrpalota múzeumtörténeti jelentőségű pillanat küszöbén áll: a december 12-ig látható tárlat lehet a múzeum egyik legsikeresebb kiállítása.

Már csak néhány napig láthatja Szegeden a közönség

Csontváry Kosztka Tivadar

kivételes alkotásait. A Móra Ferenc Múzeum nagysikerű tárlata december 12-ig, tehát jövő hétfőig várja az érdeklődőket. Hosszabbított nyitva tartással búcsúznak, hogy minél többen csodálhassák meg az utolsó hétvégén a különc festő remekműveit. December 10-én és 11-én, azaz szombaton és vasárnap 19 óráig tartanak nyitva a közintézmény kapui, az utolsó napon, hétfőn pedig egészen 21 óráig látogatható a kiállítás. December 12-én 15 és 20 óra között óránként indulnak tárlatvezetések – a részletes lista a múzeum honlapján olvasható. A szegedi Kultúrpalota múzeumtörténeti pillanat kapujában áll: a Csontváry-kiállítás bekerülhet a múzeum eddigi legsikeresebb tárlatai, a Munkácsy- és Vasarely-kiállítás közé. Az óriási érdeklődésnek és a pozitív visszajelzéseknek köszönhetően ez lehet a Móra-múzeum egyik legnagyobb és legjelentősebb tárlata.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.