Kultúra

Spiró György komédiája a Rendezvényház műsorán

Spiró György komédiája a Rendezvényház műsorán

2011. november 2., szerda
Spiró György komédiája a Rendezvényház műsorán

A nagy sikerű Portugált követően Spiró György: Prah című komédiáját tekinthetjük meg Müller Júlia és Korognai Károly főszereplésével november 12-én, este hét órától az újszegedi Rendezvényház színpadán.

Spiró György

Portugál című művének szenzációs sikerét követően november 12-én Prah című komédiáját is megtekinthetjük az újszegedi Rendezvényházban,

Müller Júlia

és

Korognai Károly

főszereplésével. A szerző a legismertebb és a legelismertebb kortárs magyar színpadi író: több színműve, mint a Csirkefej, az Imposztor, a Kvartett bejárta nemcsak Magyarországot, de rengeteg külhoni színház is a műsorára tűzte. Úgy tűnik, legújabb szerzeménye, a „Prah” valamennyi korábbi művének karrierjét felülmúlja. 2007-es ősbemutatója óta, ezen rövid időszak alatt is már több magyarországi színház bemutatta. A történet egy szegény házaspárról szól, akik megütik az ötös lottón a főnyereményt. A tervezgetés, hogy mi is legyen tovább, tehetetlenkedésük finom, mégis helyenként harsány humorral kerül bemutatásra. A nézők könnyedén tudnak haladni a sztorival, nem fulladoznak a filozófiai mélységekben, miközben a darab mégis tele van igazi emberi filozófiával. A műsorra jegyeket 1500-2000 forintért válthat a Rendezvényházban (Közép fasor 1-3.) hétfőtől péntekig 15-19 óráig, illetve a Filharmónia Klauzál téri irodájában 9-16 óráig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.