Kultúra

„Fool Moon” Nemzetközi Acappella Fesztivál Szegeden hetedszer

„Fool Moon” Nemzetközi Acappella Fesztivál Szegeden hetedszer

2011. október 4., kedd
„Fool Moon” Nemzetközi Acappella Fesztivál Szegeden hetedszer

A Fool Moon vokálegyüttes hazánkban teljesen egyedülállóan – és hatalmas sikerrel – képviseli a popacappellát, azaz a hangszeres kíséret nélküli popzenét. A műfaj népszerűsítésére hívták életre 2005-ben a „Fool Moon” Nemzetközi Acappella Fesztivált, mely idén hetedik alkalommal várja a popacappella rajongóit.

Akárcsak eddig minden évben, a kétnapos fesztivál idén is meglepetéssel készül. Az első napon, október 7-én este nyolc órától rendezik meg a fesztivál történetében először az Acappella Comedy-t, melyben a popacappella és a stand up comedy elmei keverednek Ricsi fiú, a Fool Moon és

Kovács András Péter

előadásában. Az est második felében a Jazzation mutatja be, hogy az acappella nem csak a pop, hanem a jazz műfajában is nagyon élvezhető és szerethető. A fesztivál második napján, október 8-án fél nyolctól egy órán keresztül a Fool Moon vokálegyüttesé a színpad, akiktől idén is egy nagyszerű, humorral fűszerezett koncertre számíthatunk. A fesztiválnak minden évben van meghívott előadója: idén a német Stouxingers, akik a Fool Moon után fél kilenctől lépnek fel és elhozzák magukkal az acappella hangzásvilágának legújabb elemeit.

Jegyinformációk:

Jegyek válthatók az IH Rendezvényközpontban, a Belvárosi moziban és a Ticketportal országos hálózatában. Az előadásra az IH Rendezvényközpontban és a Belvárosi moziban a következő utalványokat fogadják el: Accor Services Top Premium ajándékutalvány, Accor Services Ticket Culture - Kultúra utalvány, Cadhoc Kultúrcsekk, Cadhoc Művelődási csekk, Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány Üdülési csekk, Sodexho Pass KULTÚRA utalvány, Sodexho Pass AJÁNDÉK utalvány.

Jegyárak:

Október 7., péntek:

Diákjegy 800 Ft, a teljes árú jegy 1200 Ft (Jegyértékesítés erre a napra a JATE Klubban is lehetséges.)

Október 8., szombat:

Elővételben 2200 Ft, a koncert napján 2700 Ft

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.