Kultúra

SZIN: Mégsem lép fel a Simple Plan + VIDEÓ

SZIN: Mégsem lép fel a Simple Plan + VIDEÓ

2011. augusztus 15., hétfő
SZIN: Mégsem lép fel a Simple Plan + VIDEÓ

A francia-kanadai Simple Plan együttes betegség miatt kénytelen volt lemondani fellépését a Szegedi Ifjúsági Napokon. A zenekar a sajnálatát fejezte ki egy közleményben, és megígérték, hogy bepótolják a koncertet.

Két hétig szünetel a Simple Plan zenekar: az énekes,

Pierre

hangszálai augusztus 7-én, az együttes koreai fellépésén dagadtak be. Az orvos tanácsára pihenteti, hogy elkerülje a maradandó hangszálkárosodást. Mivel ebbe a két hétbe esik a SZIN is, a zenekar kénytelen volt lemondani szegedi fellépését. Az énekes jelenleg is gyógyszeres kezelés alatt áll - ha ez sikeres lesz, akkor a Simple Plan néhány hónapon belül ismét színpadra állhat. Rosszabb esetben viszont Pierre hangszálait meg kell műtenie az orvosoknak, ami jóval nagyobb kényszerszünetet jelent majd a zenekar életében. A rajongók a banda

facebookos honlapján

is továbbíthatják jókívánságaikat. A zenekar egy videót is készített, ahol a sajnálatukat fejezik ki, hogy első magyarországi fellépésüket le kellett mondaniuk, de ígérik, hogy hamarosan ellátogatnak hozzánk, és bepótolják az elmaradt koncertet. A videót a

Simple Plan magyar honlapja

le is fordította nekünk:

Seb:

Hey! Miújság veletek? Mi vagyunk a Simple Plan.

Chuck:

Helló minden rajongónknak! Úgy volt, hogy a SZIN fesztiválon játszunk idén. Mind nagyon sajnáljuk, hogy törölnünk kellett a koncertet. Mindannyian nagyon vártuk már ezt a show-t, de sajnos Pierre hang problémái miatt most nem léphetünk fel, egy darabig le kellett állnunk. Szeretnénk elnézést kérni tőletek, srácok. Alig vártuk, hogy ott játszhassunk, de sajnos most ez nem lehetséges.

David:

Igen, nagyon izgatottan váruk már, hogy első alkalommal Magyarországra mehessünk, ott játszhassunk, de Ne aggódjatok, biztos hogy visszajövünk!. Amilyen hamar csak tudunk, amint Pierre meggyógyul. És igen, nagyon várjuk már, hogy végre a ti országotokba látogathassunk. Köszönjük a támogatást, köszönjük a megértéseteket.

Jeff:

.. (szeretett volna mondani valamit)

Chuck:

A jó hír az, hogy Pierre fel fog épülni, és a hangja jobb lesz mint újkorában, most azonban pihennie kell, szóval köszönjük a megértéseteket. Köszönjük, hogy támogattok minket, és hamarosan találkozunk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.