Kultúra

Idén sem marad el az országos természetfilm-fesztivál

Idén sem marad el az országos természetfilm-fesztivál

2011. július 4., hétfő
Idén sem marad el az országos természetfilm-fesztivál

Nagyszámú, 91 alkotást neveztek be az idei országos természetfilm-fesztiválra a hazai és a határon túli alkotók. A Kiskunsági Nemzeti Park területén fekvő kisközség, Pusztaszer augusztus 5-e és 7-e között immár 7. alkalommal ad otthont az egyetlen hazai rendezésű országos természetfilm-fesztiválnak.

56 alkotó, köztük 6 határon túli természetfilmes alkotása versenyez augusztus első hétvégéjén Pusztaszeren a 7. országos természetfilm-fesztivál fő- és kategóriadíjaiért. A már klasszikusnak mondható Növények és állatok élete, a Világ tájai, Etűdök, Vadászkultúra, Életmód és környezetvédelem kategóriákban az amatőr és a professzionális filmesek külön versenyeznek, díjazásukra egymillió forint értékű pénz-és tárgyjutalmat szánnak a szervezők. Az országos természetfilm-fesztivál minden programja ingyenesen látogatható, a rendezvény aktuális híreit a

www.pusztaszer.hu

honlapon, vagy a fesztivál Facebook-oldalán,

www.facebook.com/naturfilmfest

olvashatják az érdeklődők. (Forrás: Kétágú Hegy Természetvédelmi és Kulturális Közhasznú Egyesület)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.