Kultúra

Hollywoodból érkezett a szegedi Carmen énekese + VIDEÓ

Hollywoodból érkezett a szegedi Carmen énekese + VIDEÓ

2011. július 27., szerda
Hollywoodból érkezett a szegedi Carmen énekese + VIDEÓ

Hollywoodi énekes lép színpadra a szegedi Carmenben: a többszörös Grammy-díjas Nmon Ford hírességek szomszédjában lakott a film fővárosában. Az élményoperát már próbálják a Dóm téren.

"

Will Smith

és

Kirsten Dunst

lakott a szomszédos utcákban. Hollywood szélén éltem korábban is és most is, arrafelé rengeteg tv-sztár lakik, a filmcsillagok a belső kerületekbe költöznek inkább.

Ricky Martinnal

is találkoztam több alkalommal. Egyik nagy élményem, hogy Disneylandben összefutottam

Michael Jacksonnal

" – meséli

Nmon Ford

, a Szegedi Szabadtéri Játékok Escamillója.

A többszörös Grammy-díjas, gyönyörű afro-amerikai sztár elképedt a Dóm téri színpad hatalmas méretein, pedig látott már egyet s mást pályája során. Escamillót legalább tíz különböző színpadi feldolgozásban énekelte. Ahogyan ő fogalmazott:

Kerényi Miklós Gábor

rendezésében a buja torreádor egy igazi „médiakurva”. Minden figyelmet magának szeretne. Az előadásban kamerákkal dolgozunk, gigantikus posztereken vetítenek ki – magyarázza nevetve. Kedd este, az első szabadtéri próbán Nmon hahotázva fogadta saját képmását, rögtön lefotózta és telefonján átküldte a tengerentúlra családjának. "Ez a hideg nekem már olyan, mintha tél lenne. Los Angelesben születtem, ahhoz vagyok szokva, hogy folyton süt a nap." Az élményoperát a héten gőzerővel próbálják: az előadást – és a legszexisebb operaénekesnek is kikiáltott Nmon Fordot – pénteken és szombaton láthatja a közönség Szegeden.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.