Kultúra

Illés Tibor Szeged 2010 sajtófotó-kiállítása a Somogyiban

Illés Tibor Szeged 2010 sajtófotó-kiállítása a Somogyiban

2011. április 5., kedd
Illés Tibor Szeged 2010 sajtófotó-kiállítása a Somogyiban

Illés Tibor a szegedma.hu internetes portál fotós-újságírójaként egy picit más szemmel nézi mindazokat az eseményeket, melyekkel minden nap a sajtóban, vagy az internetes portálokon találkozhatunk.

Egy-egy alkalommal több kép is készül, de az igaziak, a fotós szemének kedvesek nem mindig kerülnek a nyilvánosság elé. Ezekből a „rejtett” képekből láthatnak most egy rövid válogatást a Somogyi-könyvtár Internet-Terében, sőt az egyik számítógépen a fotós panorámaképeiből összeállított virtuális túrát is tehetnek Szegeden. Három, különleges technikával készült kép is látható lesz, ahol nem egy fotót nézhetünk meg, hanem több, egyes esetekben akár negyven képből összeállított látványnak lehetünk részesei úgy, hogy a legapróbb részletek is megfigyelhetők. És hogy még meglepetéssel is szolgáljunk, a Somogyi könyvtár weboldalán található, a képekről szóló totó helyes kitöltői között kisorsolunk egy fotót. A kiállítás 2011. május 31-ig tekinthető meg az Internet-Térben, azonban a képekben – Illés Tibor felajánlásából – a könyvtárban továbbra is gyönyörködhetnek. A kiállítást megnyitja 2011. április 7-én (csütörtök) 18 órakor

Schmidt Andrea

, a Délmagyarország fotórovatának vezetője, és

Dusha Béla

fotóművész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.