Kultúra

Újra Budapest Blues Fesztivál

Újra Budapest Blues Fesztivál

2010. február 23., kedd
Újra Budapest Blues Fesztivál
Szombaton délután négy órától immáron hatodik alkalommal várja a blues szerelmeseit a Petőfi Csarnok. Két színpadon, éjszakába nyúló zenei élményre számíthatnak a látogatók. Ha esetleg az ötödik Szegedi Blues & Jazz Fesztiválig is szeretnének feltöltődni igényes zenével, Európa és a tengerentúl igazi tehetségeit láthatjuk élőben. Itt a tavasz, így már az időjárás viszontagságai sem állhatnak egy kis kikapcsolódás útjába.

Podlovics Péter

, a Mafioso Concerts koncertszervező iroda alapítójának köszönhetően a magyar közönség évek óta a szakma legjobbjainak koncertjeit élvezheti, legyen az Budapest, Szeged vagy Pécs. Olyan előadókat hozott már el nekünk, mint Sugar Blue,

Rhoda Scott, Tommy Emmanuel, Ian Siegal

és

Ripoff Raskolnikov

– csak hogy párat említsünk a teljesség igénye nélkül az igencsak hosszú sorból. A fesztivál újra valódi „sztárparádét” ígér, amit a fellépők névsora is tanúsít. Egy valóban fergeteges, nemzetközi este vár ránk, ahol a Chicago blues, az angol és a magyar fellépők mellett egy kis amerikai és szerbiai bluest is kap a közönség. Az ország büszkesége, az Európa-szerte ismert, alföldi vonatkozású

Pribojszki Mátyás

blues zenekarának vendége lesz például a Los Angeles-i

Kellie Rucker

szájharmónikás és énekesnő. Az éjszakába nyúló koncertáradat végül egy All Star Jam Sessionbe torkollik, amit valóban bűn lenne kihagyni.

Fellépők:

Deitra Farr és Alex Schultz (USA), Ian Siegal (UK), Tim Lothar (DK), Kellie Rucker (USA) Pribojszki Mátyás Band (HU), Ripoff Raskolnikov (AU), Texas Flood (SRB)

További információ

http://mafiosoconcerts.hu

Sybill

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.