Kultúra

A Csillag téren is meggyulladnak az adventi gyertyák

A Csillag téren is meggyulladnak az adventi gyertyák

2009. december 5., szombat
A Csillag téren is meggyulladnak az adventi gyertyák

Vasárnap délután négykor már a második gyertyát gyújtják a Csillag téren fölállított adventi koszorún, hogy a tarjániak és a felsővárosiak is közösen készülhessenek az ünnepre. A gyertyagyújtás után rövid mise, majd Mikulás-ünnepség, és gyermekeknek filmvetítés következik. A szervezők több száz embert várnak a helyszínre.

Advent négy vasárnapján délután 16 órakor rendeznek ünnepséget hagyományteremtő szándékkal Szegeden, a Csillag téren. A gyertyagyújtásokkal egybekötve december 6-án Mikulás, december 13-án szeretetvendégség, december 20-án betlehemezés várja majd a térre látogatókat. Minden családot és érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők,

Bodó Imre

országgyűlési képviselő,

Balogi Dániel

önkormányzati képviselő, valamint a Fidesz Csongrád megyei női, ifjúsági, munkás és zöld társadalmi tagozatai.

balogi_thumb

Hallgassa meg a Rádió Plusz Balogi Dániel önkormányzati képviselővel, a Csillag téri advent egyik szervezőjével készített hanganyagát!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.