Kultúra

Kedvezményes Szabadtéri-bérlet karácsonyra

Kedvezményes Szabadtéri-bérlet karácsonyra

2009. november 17., kedd
Kedvezményes Szabadtéri-bérlet karácsonyra

Napfényt varázsolhatnak a Szegedi Szabadtéri Játékokra szóló belépők a karácsonyfa alá. Már ötezernégyszáz forintért is megvásárolhatjuk ajándékba a jövő nyári előadásokra szóló bérleteket, melyek a fesztivál négy szuperprodukcióját – a Hairt, a Dózsát, a My Fair Lady-t és a Carment – kombinálják ínyenc párosításokkal. Újdonság, hogy üdülési csekkel is lehet belépőt vásárolni a jövő évi előadásokra.

Már ötezernégyszáz forinttól válthatók bérletek, kiváló párosításokkal: My Fair Lady-Carmen, Dózsa-Hair, Carmen-Hair. Így minden műfaj szerelmese örömét lelheti az ajándékbelépőkben, melyek mellé akár a népszerű darabok világhírű slágereit felvonultató cd-t is ajándékozhatunk, hogy kellőképpen ráhangoljuk szeretteinket az élvezetes nyári estékre. A Szabadtéri 2010-es „bombaévada” ugyanis bővelkedik ismerősen csengő, lehengerlő dallamokban, felsorakoztatva a Carmen tüzes, a Hair lázadó vagy éppen a My Fair Lady kellemesen szórakoztató zenéit. Az évek során több érdeklődő is jelezte: érdemes lenne bevezetni a lehetőséget, hogy üdülési csekkel is fizethessenek. A fesztivál jegyirodáján októbertől már ezt is megtehetik a leendő nézők, így már ily módon is hozzájuthatnak a jövő nyáron színpadra kerülő megaprodukciókra szóló jegyekhez. Az üdülési csekkek eddig csupán a Szabadtéri idegenforgalmi partnerénél, a TUI Utazási Központban voltak beválthatók, méghozzá olyan csomagokra, melyek a belépők mellett szállást és városnézést is tartalmaznak. Ez a lehetőség természetesen továbbra is megmaradt. A pénztáraknál igazi „karácsonyi boom” vette kezdetét: számos néző már most úgy érzi, jobb időben bebiztosítani magának a helyet a nézőtéren. A jegyeket és bérleteket a Szabadtéri Reökben található jegyirodáján, a Budapesti Operettszínházban – ezen a két helyszínen lehet üdülési csekkel is fizetni –, országosan az IBUSZ kirendeltségeken, valamint interneten a jegyrendeles@szegediszabadteri.hu e-mail címen lehet megvásárolni. Az előadásokról bővebb információt a

www.szegediszabadteri.hu

honlapon olvashatnak.


Szegedi Szabadtéri Színház - Három tenor ajándékkoncert

in

Szeged

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.