Kultúra

Péntektől IV. EMI-tábor Délvidéken

Péntektől IV. EMI-tábor Délvidéken

2009. július 9., csütörtök
Péntektől IV. EMI-tábor Délvidéken

Sztárzenekarokkal és a Kárpát-medencei magyar közélet jeles előadóival találkozhatnak, akik ellátogatnak a negyedik délvidéki EMI-táborba július 10. és 12. között Zentagunarasra.

A délvidéki EMI-tábor célja, hogy önfeledt kikapcsolódást nyújtson a nemzetben gondolkodó fiataloknak, ezzel is erősítve az anyaország és az elcsatolt részek közti kapcsolatot. A cél, hogy ebben a három napban a délvidéki, erdélyi, felvidéki és magyarországi fiatalok együtt tudják megélni az összetartozás érzését. Esténként rockegyüttesek koncertjei várják az érdeklődőket, napközben pedig színvonalas előadások, kerekasztal-beszélgetések meghallgatására lesz lehetőség. Idén is lesz íjászat, Kárpát-medencei borkóstoló, gyermekprogramok: gyerektáncház, kézműves foglalkozások, jurtaállítás és mesejáték. A szervező az Egyesült Magyar Ifjúság szeretettel várja a fiatalokat, a kicsiket és az idősebbeket Délvidékről és a Kárpát-medence minden szegletéből egyaránt Zentagunarason. Napijegy sátrazási lehetőséggel 400 dinár, 3 napos jegy 1000 dinár, 10 éven aluliaknak a belépés ingyenes.

A rendezvény plakátját jobb oldali sávunkban is láthatják kedves olvasóink.

A tábor vendége lesz többek között

Becsey Zsolt

fideszes politikus, aki az európai parlamenti választásokat és a magyarság érdekvédelmének lehetőségeit tárgyaló kerekasztal-beszélgetésen vesz részt szombaton 16 órától. A fellépő zenekarok között a Nevergreen, a Tankcsapda, a Pokolgép és a Romantikus Erőszak is megtalálható. A részletes program itt olvasható:

http://emitabor.hu/delvidek/program/

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.