Krimi

Fényes nappal törtek be egy szegedi lakásba

Fényes nappal törtek be egy szegedi lakásba

2023. március 1., szerda
Fényes nappal törtek be egy szegedi lakásba

Letartóztatásba került az a férfi, aki a múlt héten a déli órákban, kábítószer hatása alatt tört be egy szegedi társasház lakásába.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2023. február 23-án dél körül tört be a lakásba, ahonnan 200 ezer forint összértékben vitt el játékkonzolt, laptopot, okosórát, készpénzt és további értéktárgyakat.

A rendőrök még aznap elfogták a gyanúsítottat, akinél a motozása során kábítószer-gyanús anyagot találtak, annak fogyasztása pedig be is igazolódott nála. Továbbá a férfinél az ellopott vagyontárgyak nagy részét fellelték, így azok lefoglalásával a lopással okozott kárból 170.000 Ft megtérült.

A lopás bűntette valamint kábítószer fogyasztásának vétsége miatt indult eljárásban az ügyészség a bűnismétlés veszélyére figyelemmel tett indítványt a gyanúsított letartóztatásának egy hónapra történő elrendelésére.

Fotó: Magyarország Ügyészsége

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.