Krimi

Évekig ittasan bántalmazta súlyos beteg feleségét

Évekig ittasan bántalmazta súlyos beteg feleségét

2023. február 7., kedd
Évekig ittasan bántalmazta súlyos beteg feleségét

A letartóztatását indítványozták annak a férfinak, aki éveken át bántalmazta súlyos beteg feleségét, ittas állapotban.

A megalapozott gyanú szerint a férfi és a felesége közötti viszony a gyanúsított alkoholizmusa miatt évekkel ezelőtt megromlott. A házastársak rendszeresen vitáztak egymással, ezen alkalmakkor pedig többször megütötte a nőt a férfi, és ez azután sem változott meg, amikor a sértettet évekkel ezelőtt a betegsége miatt megműtötték.

A viták során szerzett sérüléseit a sértett alapozó festékkel tüntette el, de volt, hogy a nőt a férfi megrúgta, megharapta. Legutóbb a gyanúsított fojtogatta és megöléssel fenyegette meg a sértettet, melyet követően a férfivel szemben eljárás indult.

Az ügyészség a kapcsolati erőszak bűntette miatt indult eljárásban a férfi letartóztatásának egy hónapra történő elrendelését a bűnismétlés és az eljárás meghiúsításának veszélye miatt indítványozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.