Krimi

Féltékenységből ütötte-verte élettársát egy szegedi férfi

Féltékenységből ütötte-verte élettársát egy szegedi férfi

2023. január 31., kedd
Féltékenységből ütötte-verte élettársát egy szegedi férfi

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfivel szemben, aki hónapokon keresztül megalázta, bántalmazta élettárását és még a lakásba is bezárta – tájékoztatta lapunkat a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője.

Szanka Ferenc közölte, a vádirat szerint a vádlott 2022. februárjától élt élettársi kapcsolatban a sértettel egy szegedi lakásban. A férfi már a kapcsolat kezdetétől féltékeny volt a nőre, megszabta neki, hogy hova mehet, megpróbálta megtiltani neki, hogy dolgozzon, mert ott is férfiakkal találkozhat.

A vádlott ezen túlmenően rendszeresen ütötte-verte a nőt, testszerte rúgdosta is, válogatott kifejezésekkel becsmérelte, de előfordult az is, hogy a sértett fejét törölközőbe csavarta és ügy ütötte.

Ezen alkalmakkor a nőnek többször keletkeztek kisebb sérülései, de a sértett mindig megbocsátott a férfinek rövid időn belül. Előfordult az is, hogy a vádlott bement a sértett munkahelyére, ott ordibált, erőszakoskodott.

A legutolsó alkalommal, tavaly júliusban a férfi újra bántalmazta a nőt, majd a közös lakásukba akarata ellenére bezárta és a kiengedéséért könyörgő nőt többször fejen ütötte.

Az ügyészség a vádlottat kapcsolati erőszak, zaklatás és személyi szabadság megsértésének bűntettével vádolja. A vádlott bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.