Krimi

Anya és lánya futtatott prostituáltakat Szegeden

Anya és lánya futtatott prostituáltakat Szegeden

2022. március 24., csütörtök
Anya és lánya futtatott prostituáltakat Szegeden

A megyei főügyészség a letartóztatását indítványozta két nőnek, akik anya-lánya viszonyban állnak egymással. A megalapozott gyanú szerint 3 nőt kényszerítettek szexmunkára, azok élethelyzetét kihasználva.

A család 2021. augusztusában vett rá 3 nőt arra, azok élethelyzetüket kihasználva, hogy pénzért szexuális szolgáltatásokat nyújtsanak jellemzően Szegeden és környékén. A gyanúsítottak felügyelték és szervezték a prostitúciót, a szolgáltatásokért kapott pénzt pedig a sértettektől elvették.

A bűncselekmény elkövetésében segédkezett az asszony fia, M. Richárd is, aki a gyanú szerint 2021 augusztusa előtt a kizsákmányolt nőktől elvett pénzeket azért, hogy a hatóságok elől elrejtse, kriptovalutába fektette be.

A sértettek valamennyien nehéz anyagi körülmények között éltek, anyagi forrásuk javarészt ebből a tevékenységből származott. Az anya és lánya a szexmunka végzésének céljából bérelt és tartotta fenn a 3 sértett nő lakhatását, valamint saját magukat is ebből a pénzből tartották fenn, továbbá anyagi javakat is vásároltak belőle.

A bűncselekményből szerzett vagyonból a gyanúsítottak vásároltak két gépkocsit mintegy 20 millió Ft értékben és egy 26 millió Ft értékű lakást is. A nyomozók vagyonvisszaszerzési eljárás során az ingatlant zár alá vették, a járműveket lefoglalták.

Az emberkereskedelem bűntette miatt indult büntetőeljárásban az ügyészség a szökés, elrejtőzés, a bűnismétlés és az eljárás meghiúsításának veszélyére figyelemmel tett indítványt a gyanúsítottak letartóztatásának egy hónapra történő elrendelésére.

https://youtu.be/BoP1WncUAkg

(via police.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.