Krimi

Vádat emeltek a szegedi graffitisek ellen

Vádat emeltek a szegedi graffitisek ellen

2021. november 27., szombat
Vádat emeltek a szegedi graffitisek ellen

Mint írják, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság Tiszai Vízirendészeti Rendőrőrs munkatársai június 14-én a délutáni órákban tetten értek egy 18 éves fiút aki, mintegy 5 méteres falfirkát rajzolt az árvízvédelmi fal belvárosi szakaszán. A rendőrök a fiatalnál egy tucat festékszóró spray-t is találtak. Az egyenruhások a feltételezett elkövetőt előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

Az eljárás során a nyomozók megállapították, hogy a gyanúsított az elmúlt hónapokban társával egy 19 éves nővel, több falra tag-eket firkáltak ezzel, mintegy 150 ezer forint kárt okoztak.

Az eljárás iratait a Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai a napokban megküldték vádemelési javaslattal, az ügyészség részére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.