Krimi

Egy harmadikat is megölt volna az újszegedi kettős gyilkos

Egy harmadikat is megölt volna az újszegedi kettős gyilkos

2021. november 22., hétfő
Egy harmadikat is megölt volna az újszegedi kettős gyilkos

További bűncselekmények elkövetésével is vádolja a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség azt a férfit, aki januárban bozótvágóval ölte meg két társát. Egy harmadik csak a szerencsének köszönheti, hogy nem esett baja.

Még januárban ölte meg bozótvágóval két társát az a férfi, aki a sértettek alkalmi ismerőse volt. Egy újszegedi kiserdőben raktak össze maguknak lakóhelyiséget, ahol az elkövető engedéllyel tartózkodhatott, viszont nem aludhatott ott. Ezt kihasználva az egyik sértett távollétében beköltözött a lakrészébe és ott aludt pár napot. A visszatérő sértett, miután ezt észlelte, elzavarta a vádlottat.

Ezt követően 2021. január 6-án a férfi visszatért egy bozótvágóval és egy késsel, amivel két társával álmukban végzett.

A férfi azóta beismerte tettét, és az is kiderült, hogy a két sértettnek egy harmadik társa is volt, aki a gyilkosság idején nem tartózkodott a helyszínen, mivel ő csak órákkal később tért vissza. Az elkövető a vádirat szerint őt is megölte volna.

A főügyészség további elkövetésekkel is vádolja a gyilkost: tavaly decemberben az utcán több alkalommal megrúgott egy sértettet, illetve a hónap végén egy másik férfit is megvert. Az elkövetések előtt nem sokkal szabadult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.