Krimi

Családi horror: Megölte hét hónapos terhes feleségét, a magzat is elhalt

Családi horror: Megölte hét hónapos terhes feleségét, a magzat is elhalt

2021. október 21., csütörtök
Családi horror: Megölte hét hónapos terhes feleségét, a magzat is elhalt

Egy férfi tavaly novemberben több mint harminc késszúrással ölte meg várandós feleségét. A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség vádat emelt ellene. Az esetnek szemtanúja volt a házaspár kiskorú gyereke is. A férfi ellen életfogytiglant indítványoztak.

Az elválni szándékozó vádlott 2020 november 6-án reggel a közösen lakott szegedi ingatlanban támadt rá késsel a feleségre. Több alkalommal, nagy erővel szúrta meg, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.

A várandós nő a hetedik hónapban járt, a férfi tettének következtében a magzat is elhalt. 30 késszúrást ejtett a kismamán, melynek szemtanúja volt a vádlott és az áldozat kiskorú gyermeke is.

A gyilkosságot követően a férfi a gyermeket felöltöztette, gépkocsiba ültette és a helyszínről eltávozott.

A főügyészség a vádemeléskor letartóztatásban lévő vádlottat különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével, valamint magzatelhajtás bűntettével vádolja. A főügyészség a vádlottal szemben bűnössége megállapítása esetére életfogytig tartó szabadságvesztés büntetés kiszabására tett indítványt, azzal, hogy a bíróság zárja ki a férfit a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségétől.

(police.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.