Krimi

Szalagkorlátnak hajtott az autópályán egy részeg sofőr, majd elsétált

Szalagkorlátnak hajtott az autópályán egy részeg sofőr, majd elsétált

2021. február 16., kedd
Szalagkorlátnak hajtott az autópályán egy részeg sofőr, majd elsétált

Még február 12-én a hajnali 1 óra körül az M0-son, Maglód térségében egy autó nagy sebességgel az autópálya korlátjának csapódott. Az esetről készült kamerafelvételen látszik, ahogy a kocsi átszakítja a szalagkorlátot, majd nem sokkal utána feltűnik egy ember, aki az elválasztósáv korlátján átmászva a másik pályaoldalon kezd el sétálni - kivilágítatlanul.

Egy másik kamerafelvételen látszik, hogy a balesetet szenvedett gépjárműnél megállt autósok keresik a balesetet szenvedett sofőrt, akit nem találnak. Nem véletlenül, mivel az ütközést szinte sértetlenül megúszó hölgy volt az, aki kiszállt a kocsiból és nekiindult a vaksötét éjszakának; mint később kiderült, ittasan vezetett. Őt végül kamionosok vették fel és vitték vissza a helyszínre, ahova addigra a rendőrség és a mentők is megérkeztek.

Mutatjuk mindezt videóban:

https://www.youtube.com/watch?v=plXpYrScuTk&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2mS_8z6T1Jw-KaSx62KSCYtq-Mc3370zxi_oZH72v6vH6uVfpHBaskbFs

MEG KELL VÁRNI A SEGÍTSÉGET

A videót a Magyar Közút kezelő Zrt. tette közzé, akik ezt a figyelmeztetést írták: "Elképesztő és egyben szerencsés kimenetelű eset kapcsán arra kérjük az autósokat, ha bármilyen oknál fogva balesetet szenvednének, akár országos, akár helyi utakon, amint tehetik, azonnal hívják a 112-es segélyhívó számot, ha van rá idejük, kapcsolják be legalább a jármű vészvillogóját, hogy éjszaka is észrevegye a többi autós a balesetet szenvedett kocsit. Viszont semmiképpen se próbálják meg elhagyni a helyszínt, gyorsforgalmi utaknál pedig az adott pályaoldalon a szalagkorláton túli területen várják meg a segítséget. "

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.