Krimi

Nem aprózta el a szentesi drogtermesztő

Nem aprózta el a szentesi drogtermesztő

2021. január 12., kedd
Nem aprózta el a szentesi drogtermesztő

A nyomozás során beszerzett információk szerint a 30 éves gyanúsított az utóbbi években rendszeresen értékesített marihuánát ismerősi körében. A rendőrök január 11-én reggel tartottak kutatást a férfi lakóhelyén.

A szemle során az ingatlan egy külön erre a célra berendezett helyiségében 44 tő kendergyanús növényt, illetve az azok termesztéséhez szükséges eszközöket és berendezéseket találtak. Ezenkívül dobozokba csomagolva 424 gramm növényi törmeléket is lefoglaltak a nyomozók. Az elsődleges szakértői vélemény megállapította, hogy a talált növények, valamint azok őrleményei kábítószernek minősülnek.

A rendőrök a férfit elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene kínálással, átadással, forgalomba hozatallal, kereskedéssel elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szentesi Rendőrkapitányságon.

https://www.youtube.com/watch?v=jKXJ5iI47xk&feature=emb_logo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.