Krimi

Hat lakást is kirámolt egy tolvaj Szegeden

Hat lakást is kirámolt egy tolvaj Szegeden

2020. november 20., péntek
Hat lakást is kirámolt egy tolvaj Szegeden

A megalapozott gyanú szerint a 44 éves szegedi lakos október végén és november elején hat alkalommal surrant be olyan lakásokba a belvárosban, amelyeknek ajtajait nyitva találta.

A férfi az értékes tárgyakat kereste, így több kabátot, mobiltelefont, táskát, készpénzt, személyes iratokat, cipőt és bakancsot is magával vitt. Egy alkalommal egy személyautót is feltört, amelynek ülésén egy ütvefúrót és egy csavarbehajtót látott meg. A szerszámgépek mellett egy mellényt is elvitt.

A rendőrök az adatgyűjtés során megállapították a feltételezett elkövető kilétét, akit elfogtak és előállítottak. Ellene üzletszerűen elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon. A nyomozók a férfit őrizetbe vették és az illetékes ügyészségen kezdeményezik letartóztatásának indítványozását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.