Krimi

Kamu lehetett a pengés csapdát állító asszonyról szóló történet

Kamu lehetett a pengés csapdát állító asszonyról szóló történet

2019. április 12., péntek
Kamu lehetett a pengés csapdát állító asszonyról szóló történet

Utánajárt a rendőrség, de úgy tűnik, csak szájról szájra költött történet lehetett a töltéstől a Vértóig méreggel, horoggal és pengével kutyát riasztó idős nő története. A kisgyerek tényleg megsérült, de nem lehet bizonyítani, hogy ilyen csapda okozta.

Értesüléseinket a rendőrség is megerősítette. Levelükben azt írták, a nyomozók adatgyűjtést végeztek. "Ennek során nem merült fel olyan információ, mely a közösségi médiában megjelentek valódiságtartalmát alátámasztotta volna" – áll válaszukban.

A rendőrök továbbá arra kérték a közösségi média felhasználóit, hogy fenntartásokkal használják ezeket a felületeket, illetve bűncselekmény vagy szabálysértés észlelése esetén tegyenek feljelentést a 112-es hívószámon. A héten cikkeztünk róla, hogy Facebook-csoportokat járt körbe a hír,

miszerint egy idős asszony kutyariasztás céljából méreggel, horoggal és pengével állított csapdákat

, ezután egy kisgyerek nyúlt bele az egyik ilyen csapdába. Úgy tudjuk, hogy tényleg megsebesült a gyerek, de azt nem lehet bizonyítani, hogy penge okozta, mert azt az eset után kidobták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.