Krimi

Rendőrök kapcsolták le a Viszkist Szegeden

Rendőrök kapcsolták le a Viszkist Szegeden

2018. június 16., szombat
Rendőrök kapcsolták le a Viszkist Szegeden

A Deja Vu Fesztiválon verette Ambrus Attila, ahol kiválóan érezte magát - mesélte nekünk. Majd sajnos beült az autóba, de nem jutott túl messzire.

Hatalmasat bulizott a napokban a Viszkis Szegeden.

Beszélgettünk is vele

,

láthatóan tényleg nagyon jól volt - még Kozsónak is beszólt kameránk előtt.

A parti végén azonban úgy döntött, autóval indul útnak. Hiba volt! A rendőrök a híd lábánál szinte mindenkit megszondáztattak, így nem a Viszkist akarták direkt kiszedni a sorból, de végül őt is sikerült.A szonda kimutatott némi alkoholt a szervezetében, ezért szinte azonnal el is vették a jogosítványát. A volt bankrabló saját bevallása szerint csak két feles pálinkát ivott meg, egyáltalán nem volt részeg; de elismerte, hogy ivott alkoholt. Az esetről a Viszkis a következőt nyilatkozta a Blikknek:

"Nem tudom még, mennyi időre vonják be a jogsimat, ahogyan azt sem, hogy mekkora lesz a pénzbírság. Valószínűleg lesz tárgyalás, majd akkor kiderül. Nem könnyű, mert sok helyre járok, sok programom van, autó nélkül pedig nehéz. De van sofőröm, ráadásul a feleségem is tud vezetni, szóval megoldjuk"

– árulta el Ambrus Attila a terveket.

Via

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.