Közösség

Jótékonysági bállal ünnepelt a VargaBalett Makón

Jótékonysági bállal ünnepelt a VargaBalett Makón

2023. február 19., vasárnap
Jótékonysági bállal ünnepelt a VargaBalett Makón

A szombati, zenés-táncos jótékonysági vacsoraesten a szülők, barátok, támogatók közössége 442500 forinttal járult hozzá a szegedi és makói növendékek ez évi szakmai és élményprogramjaihoz - áll a VargaBalett Táncműhely közleményében.

A rendezvényen az alapító táncművész, Varga József úgy fogalmazott, a tíz évvel ezelőtti növendékek közül sokan választották hivatásuknak a táncművészetet, és ma ott vannak az ország vezető tánctársulataiban. A néhány évvel fiatalabb tehetségeket a táncművészeti egyetem legjobb növendékei között tartják számon, és akik pár éve még óvodásként kerültek az együttes nagy családjába, ma már a Szegedi Kortárs Balett táncosaival együtt szerepelnek a Hamupipőke című mesebalettben.

- A következő tíz évre sem kívánok mást, mintsem hogy tartson ez a lendület, vagy még tovább fokozódjon, és sok-sok sikert éljünk meg együtt a gyerekekkel – fogalmazott a több szakmai díjjal elismert művészpedagógus.

A jótékonysági bálon vendégeskedett a Szegedi Nemzeti Színház valamennyi színésze, László Boldizsár, Nánási Helga, Szilágyi Annamária, Kónya Krisztina és Szélpál Szilveszter. Az est 442500 forintos bevétellel zárult, amit az évad versenyeire, nevezési díjakra, utazási költségekre valamint az öltözékekre fordítanak majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.