Közösség

A Veres Ács utcában is forgalomkorlátozás lesz

A Veres Ács utcában is forgalomkorlátozás lesz

2022. június 28., kedd
A Veres Ács utcában is forgalomkorlátozás lesz

Nem elég, hogy a Belvárosi Hidat lezárták és a Csongrádi sugárúton is korlátozott a közlekedés, a Veres Ács utca is beáll a sorba. A Szegedi Vízmű Zrt. ugyanis ivóvízvezeték-felújítási munkálatokat végez.

A társaság tájékoztatása szerint 2022. július 4-től ivóvízvezeték-felújítási munkálatok kezdődnek több ütemben a Veres Ács utcában, a Kolozsvári és Kálvária tér között. Mint írják, munkálatok miatt félútpályás lezárás, forgalomelterelés és parkolási korlátozás várható a munka üteméhez, előre haladásához igazodva.

A lakosság számára a kivitelezéssel megbízott alvállalkozó biztosítani fogja a gépkocsival való bejutást a lakóházakba. A munka során elvégzik a teljes, mára már 50-60 éves gerincvezeték cseréjét a bekötésekkel együtt. Ezt követően az aszfaltot is újraburkolják az érintett szakaszon.

vízellátás ideiglenes vízvezeték kialakításával történik, így a munka az ivóvíz szolgáltatásban csak korlátozottan (átmenetileg, rövidebb időszakokra) okoz átmeneti fennakadást a körzetben, amiről az érintett fogyasztók értesítést kapnak.

A tervek szerint a munkálatok 2022. novemberében érnek véget - írja az önkormányzati cég.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.