Közösség

Rekordmennyiségű adomány érkezett a Szeretetcsoki gyűjtőakcióra

Rekordmennyiségű adomány érkezett a Szeretetcsoki gyűjtőakcióra

2022. február 23., szerda
Rekordmennyiségű adomány érkezett a Szeretetcsoki gyűjtőakcióra

A Mátrix Közhasznú Alapítvány számtalan módon segíti a Szegeden és környékén élő rászorulókat, amelyekről mi is igyekszünk beszámolni, hiszen példaértékű munkájuknak köszönhetően azok jutnak segítséghez, akiknek a legnagyobb szükségük van rá.

Több mint 25 ezer táblás csokit gyűjtöttek össze

Karácsony óta számolták az alapítványi önkéntesek az ünnepekig tartó Szeretetcsoki gyűjtőakcióra beérkezett finomságokat. Az egész ország területéről megmozdultak kicsik és nagyok, összesen 26.430 tábla csokoládé, többszáz mesekönyv, plüssmaci, társasjáték érkezett a Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központ éléstárába. Az alapítvány az adományoknak köszönhetően

hónapokig tudja működtetni többek között a kórháztámogató bohócdoktor programját, a rászorulók étel támogatását, a kisgyermekesek segítését, a fontosabbnál fontosabb humanitárius programokat.

Egész évben csokiosztás!

A www.bohocdoktor.com oldal felületén a Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Szeretetcsoki programtól kérni is lehet finom falatokat. Bohócdoktor programok megédesítése mellett ételosztásokra, szűk költségvetésű jótékonysági programokra, egészségügyi szakdolgozók vidámítására, idősek élelmiszer csomagjaiba is jut a csokikból, így országosan segít a közösségi Szeretetcsoki.

Egyre többen kérnek adományt...

Rácz Anett a Mátrix Alapítvány elnöke mindenkit segítségnyújtásra buzdít. Nem kell feltétlenül nagy dolgokra gondolni: egy ruhadarab, egy finom falat is pozitív irányba tudja fordítani adott esetben a kilátástalannak tűnő helyzetet. Ezért is nagyon hatásos a Szeretetcsoki kezdeményezés, melyet karitatív alapítványok tucatjai vettek át programjaik közé, a rászorulók nagy örömére.

A Szeretetcsoki programba a 3 legtöbb csokit beküldő jutalomban részesült, de számtalan adományozó vett részt a kezdeményezésben, akiket egytől-egyig felsorolnak a Bohócdoktorok weboldalán. Ide kattintva megtekinthetik a teljes listát.

  1. helyezés: Putnoki Soldos Emília Óvoda – Bölcsőde, 6. sz. Szivárvány Csoport (Putnok),
    Díjazás: 250.000. forint
  2. helyezés: Kastélydombi Általános Iskola, Kasélydomb Apraja és Nagyja Csoport (Budapest),
    Díjazás: 150.000. forint
  3. helyezés: Csengey Gusztáv Általános Iskola (Aszód),
    Díjazás: 100.000. forint

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.