Közösség

Szegedi família győzött a megyei közlekedési vetélkedőn

Szegedi família győzött a megyei közlekedési vetélkedőn

2020. október 5., hétfő
Szegedi família győzött a megyei közlekedési vetélkedőn

A „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedő megyei döntőjét a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága egy szegedi bevásárlóközpont parkolójában rendezte meg.

A versenyen induló 18 családnak először egy KRESZ-tesztet kellett megoldania, majd egy elsősegély-előadáson vehettek részt. Ezt követően gyakorlati vetélkedő vette kezdetét, ami két részből tevődött össze. A felnőttek személyautóval vezetéstechnikai pályát, a legfiatalabbak kerékpáros akadálypályát teljesítettek.

A selejtezőt a szegedi Kocsis család nyerte, így ők képviselik megyénket az országos döntőn, amelynek fődíja egy ŠKODA Scala típusú személygépkocsi. A versenyt Szabolcs-Szatmár-Bereg és a Hajdú-Bihar megye közösen rendezi meg október 17-18-án. A második helyet a zákányszéki Deme család, a harmadikat a ruzsai Csókási család szerezte meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.