Közlekedés

Két szegedi vonalon is karbantartás végez a MÁV

Két szegedi vonalon is karbantartás végez a MÁV

2023. október 1., vasárnap
Két szegedi vonalon is karbantartás végez a MÁV

Éjszakai zajjal járó karbantartást végeznek a Szeged-Cegléd és Szeged-Békéscsaba vonalakon.

A szegedi állomáson erre október 26-án 21 óra és 4 óra között kerül sor, míg a Kiskunfélegyháza és Kistelek közötti szakaszon október 2- ától október 5-ig, valamint október 9 és 11 között délután 14 órától másnap reggel 6 óráig dolgoznak a munkások. Kistelek és Kiskundorozsma között október 16 és 30-a között folynak a munkálatok 6 órától este 10 óráig. Végezetül pedig a Szeged-Cegléd vonalon Kiskundorozsma állomáson október 24-től és 27-ig folyik a karbantartás.

A Szeged-Békéscsaba vonalon Hódmezővásárhely és Orosháza között végeznek munkálatokat október 9-én, valamint 28-án. Ebben az időszakban a székkutasi Vásárhelyi útról a Nagy keresztúti csatornánál a vasút felé kiágazó földút vasúti átjáróját is lezárják október 18-ig. Kerülni Székkutas felé lehetséges. A Hódmezővásárhelyi Népkertnél október 16-án 23:10-től 4:55-ig a vasúti pálya karbantartása érdekében nagygépes vágányszabályozást végeznek, tudatta velünk a Mávinform.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.