Közlekedés

A szegedi buszközlekedésben változások lesznek hétfőtől

A szegedi buszközlekedésben változások lesznek hétfőtől

2023. október 9., hétfő
A szegedi buszközlekedésben változások lesznek hétfőtől

Mától két hétig munkálatok miatt lezárják a Fő fasor és Temesvári körút kereszteződését, ezért több autóbuszjárat is terelt útvonalon közlekedik október 22-ig. A 32-es – a Honvéd tér és az újszegedi víztorony között közlekedő járat – nem érinti a Közép fasor, Fő fasori és víztorony megállókat, helyettük ideiglenesen a Sportcsarnoknál (Székely sor), a Torontál téri P+R parkolónál és a Fő fasor (Temesvári körút) megállóknál veszi fel az utasokat.

Az autóbuszok a Honvéd tértől körjáratként, az újszegedi víztorony érintése nélkül közlekednek. A járatokra a Napfényfürdőnél és a Temesvári körút (Népkert sor) megállókban csak a belváros irányú megálló­helyeken lehet majd le- és felszállni. A 72-es és a 72A-s jelzésű buszok a Közép fasor és a Fő fasor megállókat nem érintik, ezek helyett a Fő fasor 25. szám alatti és a Jobb fasor 4. szám alatti megállókban tudnak a járművekre az utasok felszállni - írja a Délmagyar

Fotó: volanbusz.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.