Közlekedés

Torlódásokra lehet számítani

Torlódásokra lehet számítani

2023. augusztus 28., hétfő
Torlódásokra lehet számítani

Élénkül a forgalom a városban, de folyamatosan lehet haladni mind a bevezető utakon, körutakon, sugárutakon.

A Rókusi körúton való közlekedés az ott zajló útfelújítási munkálatok lassítják, itt mindkét oldalon egy-egy sávot lezártak, és mivel ez elég forgalmas szakasz, így egész nap torlódásokkal lehet számolni. Már most sorok vannak ezen a szakaszon. Érdemesebb más útvonalat választani, akinek csak módjában áll.


A Temesvári körútról a Fő fasorra kanyarodók figyelemmel legyenek, mert ez a sáv le van zárva. A Fő fasoron a Közép fasorig még mindig két szűk sávon kell osztozniuk az ott közlekedőknek.

A város többi részén folyamatos a forgalom, a nagyobb csomópontokon több a jármű, illetve a Szőregi, Algyői, Szabadkai úton, de egyelőre jól lehet menni. A hídfeljárókon sincs különösebb tumultus, mindkét hídon jól át lehet jutni. – tudtuk meg a Rádió Taxi Három munkatársaitól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.