Közlekedés

Röszke: több órás sorra kell számítani

Röszke: több órás sorra kell számítani

2023. augusztus 18., péntek
Röszke: több órás sorra kell számítani

A Nyugat-Európában dolgozó török, bolgár, albán és szerbiai vendégmunkások tömegesen térnek vissza nyaralásukból és évi szabadságukról. Emiatt a hétvégén intenzív határforgalomra és komolyabb torlódásokra kell számítani a Szerbiából kilépő, Magyarországra belépő oldalon.

Több órás veszteglésre készüljenek fel elsősorban azok, akik aHorgos-Röszke autópálya, vagy közúti határátkelőn, a Kelebia-Tompa átjárón és aKirályhalom-Ásotthalomátkelőn indulnak meg Magyarország felé. A hétvégén, pénteken, szombaton és vasárnap három kishatárforgalmi átkelő üzemel hosszabbított nyitvatartással. AHorgos-Röszkeközúti átkelő 24 órában fogadja az utasokat, a Bajmok-Bácsalmás 7-től 24 óráig, aKirályhalom-Ásotthalomátkelő pedig 7-től 22 óráig üzemel. Kelebiáról ma reggel nagyjából másfél-két, a horgosi autópálya-határátkelőhelyről pedig mintegy öt-hat órás veszteglésről számoltak be az átutazók Magyarország felé.

Olvasható aPannonRTVoldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.