Közlekedés

Durva reggel a szegedi utakon

Durva reggel a szegedi utakon

2023. augusztus 3., csütörtök
Durva reggel a szegedi utakon

Az első incidens a Vásárhelyi Pál úton, a Kossuth Lajos sugárúti körforgalomnál történt, ahol két autó ütközött egymásnak. A szegedi hivatásos tűzoltók mellett a mentők is kiérkeztek a helyszínre. A balesetben négy ember volt érintett.

Nem sokkal később 4 gépjármű volt érintett abban a balesetben, ami a Makkosházi körút, a József Attila sugárút és a Budapesti körút csomópontja közelében történt. A négy autóban öten tartózkodtak. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket, amelyekben összesen öten utaztak. Az esethez a társhatóságok is kiérkeztek, az érintett útszakaszt lezárták. 

További három karambol adott munkát a hivatalos szerveknek. A Back Bernát utca 15-ös számú helyszínén, a Petőfi Sándor sugárút 84-es számú helyszínén és a Rókusi körúton is baleset nehezíti a közlekedést. 

Figyeljenek az utakon, torlódás várható – jelezte a Rendőrségi Útinformációs Rendszer. 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.