Közlekedés

Vágányzár miatt több troli és villamos is csak Anna-kútig közlekedik

Vágányzár miatt több troli és villamos is csak Anna-kútig közlekedik

2023. június 9., péntek
Vágányzár miatt több troli és villamos is csak Anna-kútig közlekedik

Egy sor menetrendi változást jelentett be a Szegedi Közlekedési Társaság jövő szombattól.

Június 17-től június 27-ig útfelújítás miatt ideiglenes vágányzár lép életbe. Az SZKT tájékoztatása szerint a Tisza Lajos krt. Hajnóczy utca és Gutenberg utca közötti szakaszon javítják az útburkolatot. A munkálatok a 3-as, 3F-es és a 4-es villamos vonalát érintik, továbbá a 8-as és a 10-es troli szakaszát.

A munkálatok ideje alatt Anna-kút és a Vadaspark, a Fonógyári út, valamint Kecskés végállomások között villamospótló autóbuszok közlekednek. A 8-as és a 10-es trolik a régi Anna-kúti megállóhelyen, az érintett - 20-as és 24-es - helyi járatos autóbuszok pedig Anna-kút (Tisza Lajos krt.) helyett a Dugonics tér felé haladva a régi Kálvin téri megállóhelyen, Glattfelder Gyula tér felé pedig a régi Anna-kúti megállóhelyen állnak meg.

A 3, 3F és 4-es villamosokhoz az átszállást a pótlóbuszokra Anna-kút (Tisza Lajos körút) megállónál biztosítanak, a 3/3F vonali pótlóbuszok Veresács utca megállóhelyet egyik irányban sem érintik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.