Közlekedés

Kissé kaotikussá vált a közlekedés a Tisza Lajos körúton

Kissé kaotikussá vált a közlekedés a Tisza Lajos körúton

2023. június 19., hétfő
Kissé kaotikussá vált a közlekedés a Tisza Lajos körúton

Két napja útburkolati felújítási munkálatok miatt vágányzár van érvényben az Anna-kúti megállótól Kecskésig, illetve a Fonógyári útig.

Nem állt be a teljes káosz és nem bénult le a forgalom az útburkolati felújítási munkálatok miatt, ugyanakkor az ideiglenes megállók miatt ígyis próbára teheti a szegedieket, hogy mégis hol áll meg a villamospótló autóbusz. Ugyanis amíg a Tisza Lajos körúton például a a sínpályán, addig a Dugonics téren már a buszmegállók helyén állnak meg a villamospótlók, ahogy kivételesen a trolibuszok is.

A Dugonics téri körforgalomnál a közúti forgalom a megszokottnál jobban torlódik, mivel jóval több tömegközlekedési eszköz fut be a közúti megállóba, mint ezelőtt. Van olyan gyalogátkelőhely, amit telejsen lezártak, a Kígyó utcánál például nem lehet átjutni a túloldalra, és az egyik lámpa sem működik, mivel átmenetileg megszűnt a forgalom a kereszteződésnél.

A munkálatok egyébként a látottak alapján zökkenőmentesen és ütemtervszerűen haladnak. A Szegedi Tömegközlekedési Társaság tájékoztatása szerint a tömegközlekedés június 28-án, üzemkezdettől áll vissza a megszokott rendbe, azonban az autósok továbbra is kerülőúton közlekedhetnek majd július végéig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.