Közlekedés

Egy hete nem működik a menetrendi tábla a Csillag téren

Egy hete nem működik a menetrendi tábla a Csillag téren

2023. június 23., péntek
Egy hete nem működik a menetrendi tábla a Csillag téren

Sehol sincs arról tájékoztatás, hog ennek így kellene lennie.

Olykor elő szokott fordulni, hogy az SZKT digitális menetrendjelző táblái nem működnek, azonban a társaság ezt jelezni szokta az információs felületein. A Csillag tér, Budapesti körút felőli menetrendjelző tábla azonban már nagyjából egy hete ugyanazt jelzi: semmit.

Ugyanezen a környéken néhány hete az MVM végzett munkálatokat meghibásodás miatt, akkor azonban zavartalanul működött a menetrend-jelző tábla.

Az érintett megálló egyébként kifejezetten forgalmas: megáll itt a legtöbb Újszeged felé közlekedő autóbusz, továbbá a 10-es és a 19-es trolik is, amik a legforgalmasabb járatok közé tartoznak. Fontos megjegyezni ugyanakkor, hogy a 10-es és a 19-es trolik egyébként rendszeresen késnek mostanában - ezt nem csak az utasok, hanem mi is tapasztaljuk.

Keressük az SZKT-t annak kapcsán, mikor fog újra jól működni a menetrendjelző tábla, továbbá, hogy miért vannak kimaradások rendszeresen a 10-es és a 19-es trolibuszok vonalán. Amint válaszolnak, új cikket írunk róla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.