Közlekedés

Súlyos baleset történt a Dobó utcában, többen megsérültek

Súlyos baleset történt a Dobó utcában, többen megsérültek

2023. március 6., hétfő
Súlyos baleset történt a Dobó utcában, többen megsérültek

Súlyos baleset történt Alsóvároson, a Hattyas sor és a Dobó utca kereszteződésében. Egy figyelmetlen járművezető nem adta meg az elsőbbséget az autóbusznak.

Fának ütközött egy helyi járatos busz a Bem utca és a Dobó utca kereszteződésében. A baleset 14 óra 40 perc környékén történt.

Egy személygépkocsi a Dobó utcából kikanyarodva nem adott elsőbbséget az autóbusznak, így a két jármű összeütközött, a busz pedig fának csapódott.

Az elsődleges adatok szerint a buszon többen megsérültek. A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, a forgalom a környező utcákban halad.

Lapunk kérdésére a Katasztrófavédelem megerősítette, hogy a buszvezetőt a tűzoltóknak kellett kimentenie a buszból, mivel a vezetőfülke nem volt hozzáférhető állapotban. A buszt áramtalanították, a személygépkocsi is füstölt, ám mire a tűzoltók kiérkeztek, azt poroltóval már oltani kezdték.

Az Országos Mentőszolgálat Dél-Alföldi Regionális Mentőszervezete lapunknak azt mondta, a baleseti mechanizmusra tekintettel hét mentőegység vonult a baleset helyszínére. Megerősítették, hogy 11-en sérültek meg, heten könnyebben, hárman súlyosan és egy valaki életveszélyesen. A helyszíni sérültellátást követően a 11 sérültet kórházba szállították.

Cikkünk folyamatosan frissül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.