Közlekedés

FRISSÍTVE: Kisiklott egy vonat a Nyugati pályaudvaron, késések várhatók

FRISSÍTVE: Kisiklott egy vonat a Nyugati pályaudvaron, késések várhatók

2023. január 26., csütörtök
FRISSÍTVE: Kisiklott egy vonat a Nyugati pályaudvaron, késések várhatók

Kisiklott egy tolatómozdony a Nyugati pályaudvar váltójánál, emiatt negyed órás késéssel közlekednek az onnan induló és az oda érkező vonatok, így a szegediek is - írja a MÁV.

A torlódás és a nagyobb késések elkerülése érdekében az S21-es lajosmizsei és az S50-es monori vonatok csak Kőbánya-Kispest állomásig közlekednek és onnan indulnak. A Nyugatiból Monorra 11:08-kor induló S50-es vonat a teljes útvonalán közlekedik, a Nyugati pályaudvarról indul.

A Nyíregyháza, Debrecen felőli, illetve felé közlekedő Tokaj és Nyírség InterCity-k Kőbánya alsó megállóhelyen is megállnak. A Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest szakaszon felármentesen vehetők igénybe.

FRISSÍTVE (15:52): 15 órára visszaemelték a kisiklott mozdonyt és helyreállították a váltót, így korlátozás nélkül közlekedhetnek a vonatok a Nyugati pályaudvaron. További fennakadást már nem okoz. A lajosmizsei vonalon a Gyálról 15 órakor továbbinduló, illetve a Nyugatiból 16:18-kor Lajosmizsére induló S21-es vonatok már teljes útvonalon fognak közlekedni.- A ceglédi vonalon a Monorról 15:37-kor Budapestre és a Nyugatiból 16:38-kor Monorra induló S50-es vonatok szintén teljes útvonalon közlekednek. Egy órával ezelőtt a biztosítóberendezés is meghibásodott Kecskemét és Városföld között, de azóta megjavították, így délutánra a szegedi vonalon is helyreállhat a közlekedés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.