Közlekedés

Hiányos lehet a forgalomterelés az Aradi Vértanúk terénél

Hiányos lehet a forgalomterelés az Aradi Vértanúk terénél

2023. január 11., szerda
Hiányos lehet a forgalomterelés az Aradi Vértanúk terénél

Korábban már megírtuk, hogy február végéig változik a forgalom elterelés az Aradi vértanúk terén. A szegedi kerékpárosklub szerint azonban van némi zűrzavar.

Mivel a Szegedi Vízmű Zrt. vízvezetéket cserél, ezért felbontják az utat és - a Szegedi Kerékpárosklub szerint - ezáltal a Dóm tér sem lesz használható. Az SZKT közleménye szerint autóval és kerékpárral a Rerrich Béla tér felé, majd a Dóm Tisza felöli útján végighaladva a Somogyi utcán lehet kerülni. A kerékpárosok jelezték, ehhez az utat a korábbival ellentétes irányba egyirányúsították.

A kerékpárosok azonban megjegyzik: hiányos a forgalomelterelés.

Ezt azzal indokolják, hogy az Oskola utcáról és az Eötvös utca felől is lehet kerékpárral érkezni, sőt, az Aradi vértanúk terén át a Szentháromság utca felől is. Mivel számukra nincs kijelölt terelőút és figyelmeztetés sem, ezért azt a kerékpárosklub pótolta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.